HuumoriKaaoksen KuningatarPerussäätöäSiskot

Seitsemän siskoa etsimässä karttaa, kompassia ja kadonneita matkalippuja

Hyvää naistenpäivää!

Tänään seitsemän naista starttaa matkan, jossa kuljemme ADHDn kiemuraisia polkuja, usvaisia suonsilmäkkeitä väistellen, ehkä hieman kompastellen. Perille me löydetään kyllä, vaikka ei tiedetä minne ollaan menossa. Mutta me ollaan valmisteltu tätä blogia yli kaksi kuukautta, eikä kukaan ole jäänyt vielä asemalla, vaikka matkaliput olikin kadoksissa, ja aika kovaa juostiin, ettei missattu sitä junaa, joka lähti naistenpäivänä.

Mut tässä me nyt kuitenkin ollaan, ja hienoa että säkin olen siinä. Me haluttiin antaa naistenpäivän kunniaksi virtuaaliset matkaliput kaikille niille naisille, jotka on saanut pari ylimääräistä aakkosta, eikä ehkä oikein tiedä, mihin ne on matkalla. Ota hyvä asento ja ala lukemaan, niin matka sujuu rattoisasti.

Sä voit lähteä mukaan vaikka sulla ei olisi aakkosia. Sä ehkä tunnet jonkun siskon jolla on tapana säätää aika paljon, ja sä haluat ymmärtää sitä paremmin. Tai ehkä sä olet miettinyt, että sun oma sisäinen voimaeläin on orava.

Lisää voit lukea meidän esittelysivulta. Blogin sisältö tulee olemaan monipuolinen.

Tämä oravanpyörä lähtee käyntiin nyt niin, että blogin tiimi esittäytyy aloituspostauksin ja henkilökuvin. Alkaen naistenpäivänä 8.3.2020 julkaisemme viikon ajan kirjoituksen joka päivä klo 6, ja tämän jälkeen siirrymme viikottaiseen julkaisurytmiin.

Nyt mennään, tule mukaan!

Share: